• bezoek
  • mail
  • bel
  • tweet

Automating automation.

Makelaardij? Horeca? Sales? Wij automatiseren elke sector.

Contact

Vragen of interesse? Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een email

Portfolio

Een greep uit onze portfolio.

Technicom Opleidinsginstituut – Cursus- & cursistenbeheer

Technicom opleidingsinstituut – Cursistenvolgsysteem met cursusmanagement-, inschrijvingsmanagement-, docent/lokalenplannings- en cijferregistratiemodule. Dit complete systeem automatiseert het complete proces:

  • Cursistenadministratie, compleet met doe-het-zelf inschrijvingen voor cursussen. Van alles kan worden bijgehouden over de cursist, van lesrooster tot rapportcijfers.
  • Koppeling met digitaal leersysteem.
  • Planning: welke docent mag welke cursus geven? Hoeveel uur heeft hij al gewerkt? Wanneer moet welke docent in welk lokaal zijn? Etc.
  • Correspondentie modules, compleet met mail-merge.

Uiteraard kan elk dataoverzicht doorzocht, gefilterd, geëxporteerd, geprint en gesorteerd worden. Met RADOS bouwden we snel een prototype. Dit bood een vertrekpunt voor de aanbouw van allerhande features en koppelingen.

CateringSoftware.nl

Catering Software is een nieuw softwarepakket voor de Nederlandse cateringbranche dat hen helpt met bestellen, offreren, factureren, en communiceren. Het bestaat uit een complete webshop, en allerlei handige tools als het automatisch genereren van boodschappenlijsten, keukenlijsten, maaklijsten en routeplanner. Inmiddels zijn er al meerdere cateraars aangesloten: BBQTYD.nl, en Hapjes & Co. Bekijk de speciale Catering software website, met alle informatie!

Technisch partnerschap met LokaalGevonden

Voor full-service internet bureau LokaalGevonden leveren wij de technische oplossingen. Zo hebben we met RADOS een webshop module gebouwd waarop de webshops draaien van de klanten van LG. Ook beheren we de webservers. Daarnaast voeren wij diverse web development projecten uit voor de klanten van LokaalGevonden, en ontwikkelden wij zaken als inschrijfsystemen, reserveringssystemen en offerte modules voor hen. LokaalGevonden is verantwoordelijk voor de webredactie, content-management, internetmarketing en Search Engine Optimization. Op deze manier vullen Sytematic en LokaalGevonden elkaar goed aan!

SocialDipping.com

SocialDipping.com – Digitale ijsvitrine voor ijssalons. Het blijkt meteen een hit te zijn, sinds de lancering. Het systeem werkt als een digitale ijsvitrine. De ijssalon kan smaken beheren, en per smaak aangeven of het op dat moment in de vitrine ligt. Deze beschikbare smaken worden dan getoond op de website van de ijssalon, in stijlvolle bakjes. IJsliefhebbers kunnen zich abonneren op een smaak, door hun favoriete smaken aan te vinken. Als deze smaak dan weer beschikbaar is, ontvangen ze een emailtje.

(1/5) De digitale ijsvitrine op de website van de ijssalon
(2/5) IJssaloneigenaren kunnen smaken instellen
(3/5) … smaken sorteren …
(4/5) … interactief kleuren instellen …
(5/5) IJssalon kan haar ‘smaakabonnees’ bekijken

Het systeem is gekoppeld aan social media sites Twitter, Facebook en Hyves. Met een druk op de knop kan een ijssalon op hun Hyvespagina adverteren dat bijvoorbeeld pistache weer in de vitrine ligt. SocialDipping zorgt dat ijssalons qua marketing klaar zijn voor het nieuwe seizoen, en de seizoenen daarop!

(1/3) … datakoppeling: werknemers gekoppeld aan bedrijfsrollen …
(2/3) … geef gebruikers diverse rechten …
(3/3) … nieuwe datakolommen definiëren, zelfs met formules!

@twitter: No public Twitter messages.