• bezoek
  • mail
  • bel
  • tweet

Automating automation.

Innovatie door wetenschap. Daar plukt u de vruchten van!

Contact

Vragen of interesse? Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een email

Gebruiksvriendelijkheid

16 oktober 2011 • research & development, sytematic

Nu, nadat we een jaar bezig zijn met ons RADOS platform, hebben we recentelijk meer de focus gelegd op gebruiksvriendelijkheid en workflow. Hoe snel ben je bij de data die je wilt hebben? Hoe gemakkelijk kun je ‘terug waar je vandaan kwam,’ en hoe (on)logisch is het invoeren van data?

Wat we hoorden van onze klanten heeft ons gestuurd naar het punt waar we nu zijn. Inmiddels betekent dit dat de demo-applicatie alweer wat verouderd is. Zodra de tijd het toe laat, zullen we een nieuwe versie op de site zetten, zodat de demo weer een helder beeld geeft van de mogelijkheden, en de look’n'feel van onze applicaties.

Wij danken de mensen die dagelijks met de applicaties werken voor hun kritische blik. Want bij je klanten moet je het op dit vlak natuurlijk zoeken!

Sytematic druk in de zomer!

29 juni 2011 • research & development, sytematic

Recent heeft Sytematic een paar mooie projecten gedaan, waarbij RADOS goed aan de tand werd gevoeld.

Zo hebben we het voor een opleidingsinstituut, de volledige cursistenadministratie en cursusplanning geautomatiseerd. Een erg leuke uitdaging! Tevens bevat dit systeem een koppeling met een digitaal leersysteem.

Ook hebben we voor diverse websites backoffces gemaakt. Zo konden we bestaande CMS-en uitbreiden, en voorzien van geavanceerde functionaliteit.

De komende maanden gaan we voor de autobranche een systeem bouwen, en ook zijn we al aan de gang met iets in de entertainmentsector. Wat dit allemaal gaat worden, blijft nog even geheim, maar t.z.t. zullen we er hier over berichten!

Paper van MtATL2010 conferentie on-line

16 april 2011 • consultancy, model-driven engineering, research & development

Zoals beschreven in dit eerdere artikel, hebben wij een wetenschappelijke paper gepresenteerd op de MtATL 2010 conferentie in Malaga, Spanje. Inmiddels is dit paper hier te downloaden.

De technologie beschreven in het paper is nog steeds één van de drijvende krachten achter RADOS, ons ontwikkelplatform. Het zorgt er nog steeds voor dat de architectuur begrijpelijk blijft, en goed te onderhouden is. Tevens zorgt het voor extra flexibiliteit, zonder dat het de complexiteit verhoogt.

Nieuw concept on-line: lijktmeduidelijk.nl

29 maart 2011 • sytematic, website

Sytematic heeft een nieuw initiatief gelanceerd: www.lijktmeduidelijk.nl.

Deze dienst biedt op maat gemaakte websites en hosting voor een vast bedrag van EUR 299,- eenmalig, en EUR 39,- per jaar, inclusief BTW.

Neem vooral een kijkje!

Nieuwe mobiele website gelanceerd!

17 maart 2011 • sytematic, website

Wie met zijn mobiele telefoon naar onze site is gesurfd zag het waarschijnlijk al; we hebben onze mobiele site gelanceerd. Dit is een sterk uitgeklede versie van de echte site, die in de loop van tijd nog wel bijgeschaafd zal worden. De site is geoptimaliseerd voor het kleine beeldscherm.

De belangrijkste zaken staan erop, zoals contactgegevens en portfolio.

Geografische Informatie Systemen & WBSO

3 maart 2011 • model-driven engineering, research & development, sytematic

Onze laatste toevoeging aan onze RADOS-toolkit is de integratie met het bekende Google Maps. Dit opent deuren voor de creatie van Geografische Informatie Systemen, ook wel GIS-en genoemd. Natuurlijk volledig web-based, dus een computer met internet is voldoende.

Bij een GIS draait het om geografische data, die wordt weergegeven op landkaarten. Wat er in kaart gebracht wordt kan letterlijk van alles zijn: van route-/file-informatie tot regionaal energieverbruik, van flora & fauna tot ijssalons.

Voor de energiesector zijn wij nu al een GIS aan het ontwikkelen, en we kijken er naar uit om in de toekomst ook andere sectoren van een GIS te voorzien!

Tenslotte hebben we zojuist WBSO subsidie gekregen van agentschapNL, om onze RADOS-toolkit verder uit te breiden en te verbeteren. Het mooie van de ontwikkeling van onze toolkit is dat verbeteringen er in direct hun weg vinden naar onze (bestaande) klanten! Iedereen blij.

Innovatie, wat ons betreft de belangrijkste factor in het waarborgen van kwaliteit!

Pilot projecten van start

26 januari 2011 • model-driven engineering, research & development, sytematic

Al na drie dagen is er veel interesse gebleken voor de pilots. We zijn inmiddels begonnen aan een projectmanagementsysteem met sociale mediakoppeling, en een applicatie voor de energiesector. Als deze systemen klaar zijn, gebruiken we ze voor de voorbeeldenpagina.

Voor ons erg leerzaam; rados is alweer uitgebreid met nieuwe functies, waardoor we die in de toekomst snel kunnen integreren.

Actie: pilot project gezocht

20 januari 2011 • sytematic

“Leuk die maatsoftware, maar waar is jullie oplossing al eerder ingezet?”

Goeie vraag!

Om onze portfolio uit te breiden, gaan we een pilotproject doen. Dat wil zeggen, een maatapplicatie bouwen, waar u zelf mag bepalen wat u ervoor over hebt.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Interesse of vragen? We horen het graag!

Nieuw voorbeeld toegevoegd

5 januari 2011 • website

Naar aanleiding van een erg leuk project dat we recentelijk hebben opgeleverd, hebben we onze Voorbeelden pagina aangepast.

Van deze gloednieuwe webapplicatie, voor ijssalons bedoeld, hebben we schermafbeeldingen toegevoegd, zodat u een beeld krijgt hoe onze applicaties eruit kunnen zien.

Tot slot maken we van deze gelegenheid gebruik u allen een voorspoedig 2011 te wensen!

Ons platform krijgt een naam: RADOS

17 december 2010 • model-driven engineering, sytematic

Sinds vandaag draagt ons ontwikkeplatform de naam RADOS. Rados staat voor Rapid Application Development On Steroids.

Rapid Application Development (RAD) was al een gangbare term binnen ons vakgebied, en de mix met Model-Driven Engineering technieken doet daar een schepje bovenop: RAD On Steroids!

Omdat RADOS een complete gereedschapkist is, gevuld met softwaremodules, integratiemechanieken, en beveiligingsmechanismen, zullen we het ook wel de RADOS Toolkit noemen.

RADOS is nu in versie 2.0, maar wordt continu uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Zo is er recentelijk een koppeling toegevoegd met de twee social media giganten Twitter en Facebook, en wordt er gewerkt aan Hyves-integratie.

@twitter: No public Twitter messages.