• bezoek
  • mail
  • bel
  • tweet

Automating automation.

Innovatie door wetenschap. Daar plukt u de vruchten van!

Contact

Vragen of interesse? Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een email

Archief voor maart 2011

Nieuw concept on-line: lijktmeduidelijk.nl

dinsdag, 29 maart 2011

Sytematic heeft een nieuw initiatief gelanceerd: www.lijktmeduidelijk.nl.

Deze dienst biedt op maat gemaakte websites en hosting voor een vast bedrag van EUR 299,- eenmalig, en EUR 39,- per jaar, inclusief BTW.

Neem vooral een kijkje!

Nieuwe mobiele website gelanceerd!

donderdag, 17 maart 2011

Wie met zijn mobiele telefoon naar onze site is gesurfd zag het waarschijnlijk al; we hebben onze mobiele site gelanceerd. Dit is een sterk uitgeklede versie van de echte site, die in de loop van tijd nog wel bijgeschaafd zal worden. De site is geoptimaliseerd voor het kleine beeldscherm.

De belangrijkste zaken staan erop, zoals contactgegevens en portfolio.

Geografische Informatie Systemen & WBSO

donderdag, 3 maart 2011

Onze laatste toevoeging aan onze RADOS-toolkit is de integratie met het bekende Google Maps. Dit opent deuren voor de creatie van Geografische Informatie Systemen, ook wel GIS-en genoemd. Natuurlijk volledig web-based, dus een computer met internet is voldoende.

Bij een GIS draait het om geografische data, die wordt weergegeven op landkaarten. Wat er in kaart gebracht wordt kan letterlijk van alles zijn: van route-/file-informatie tot regionaal energieverbruik, van flora & fauna tot ijssalons.

Voor de energiesector zijn wij nu al een GIS aan het ontwikkelen, en we kijken er naar uit om in de toekomst ook andere sectoren van een GIS te voorzien!

Tenslotte hebben we zojuist WBSO subsidie gekregen van agentschapNL, om onze RADOS-toolkit verder uit te breiden en te verbeteren. Het mooie van de ontwikkeling van onze toolkit is dat verbeteringen er in direct hun weg vinden naar onze (bestaande) klanten! Iedereen blij.

Innovatie, wat ons betreft de belangrijkste factor in het waarborgen van kwaliteit!

@twitter: No public Twitter messages.