• bezoek
  • mail
  • bel
  • tweet

Automating automation.

Innovatie door wetenschap. Daar plukt u de vruchten van!

Contact

Vragen of interesse? Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een email

Archief voor oktober 2010

Programma Nationale Testdag online

donderdag, 28 oktober 2010

Op het Nationale Testdag congres op 4 november 2010 zal Marten Sytema om 13.00 spreken. Vervolgens is er nog een panel met twee andere sprekers die onderzoek hebben gedaan naar Model-based testing. Dit stelt het publiek de gelegenheid een dialoog te voeren over Model-based testing en diens toepassing.

Het programma staat hier.
Zie ook een eerder nieuwsbericht.

Spin-off van de Universiteit Twente

woensdag, 27 oktober 2010

Sytematic is sinds heden officieel een spin-off bedrijf van de Universiteit Twente (UT) uit Enschede. Dit houdt in dat wij kennis van de UT in de praktijk brengen. Omgekeerd betekent dit dat we kunnen blijven innoveren, waar onze klanten weer van profiteren door steeds slimmere bedrijfssoftwarepakketten.

De R&D die Sytematic uitvoert zal dan ook worden gedaan in samenwerking met de UT, bijvoorbeeld door het schrijven van wetenschappelijke publicaties, of het geven van gastcolleges. Sytematic is aangesloten bij de vakgroep Software Engineering, een vakgroep die zich net als wij vooral bezig houdt met de kwaliteit van software. De oprichters van Sytematic hebben in het verleden onderzoek gedaan aan de UT, op het gebied van nieuwe ontwikkelmethoden voor bedrijfsautomatisering.

Vanuit de UT ondersteunt dr. ir. Ivan Kurtev en zijn team van onderzoekers ons op het gebied van Model-driven Engineering, en zorgen wij ervoor dat de technologievraag vanuit het bedrijfsleven wordt voorgelegd aan de UT.

Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking, waarbij we van elkaar kunnen leren.

@twitter: No public Twitter messages.