• bezoek
  • mail
  • bel
  • tweet

Automating automation.

Innovatie door wetenschap. Daar plukt u de vruchten van!

Contact

Vragen of interesse? Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een email

Archief voor april 2010

Speedy Delivery met Model-Driven Engineering

zondag, 4 april 2010

Wellicht een vreemde titel, maar het dekt de lading. Sytematic ontwikkelt momenteel een platform dat in staat is administratieve websystemen te genereren. Dit systeem is gebouwd met cutting-edge Model-Driven Engineering technieken. We verwachten dat dit platform het derde kwartaal van 2010 operationeel zal zijn.

Dus heeft u de behoefte administratieve werkzaamheden te stroomlijnen? Gebruikt u daarvoor nu wellicht Microsoft Excel, Access, of een ander administratiesysteem dat nét niet de mogelijkheden geeft om uw informatie handig op te slaan?

Het maakt niet uit of u nu boeken, klanten, afspraken, orders, onderhoudsrapporten of auto-onderdelen (of een combinatie van) wilt opslaan en beheren, ons platform genereert uw systeem snel, en op maat. Zo kunnen we de kosten laag houden. En zelfs voor de creatiefste wensen zijn wij niet bang; het gegenereerde ‘casco’ kan volledig naar wens worden afgetimmerd.

Standaard zijn alle gegenereerde systemen al voorzien van uitgebreide zoekfunctionaliteit, in- en exporteren van data, en kunt u overal ter wereld inloggen, omdat het gewoon in uw webbrowser draait. Tevens kunnen er meerdere gebruikers van uw systeem gebruikmaken. En alle gegenereerde programmatuur hoeft nauwelijks getest te worden; dit is al voor een groot deel gedaan tijdens de ontwikkeling. Ook dit scheelt aanzienlijk want doorgaans wordt minimaal 50% van de totale ontwikkeltijd gereserveerd voor testen!

Vergelijkt u het platform met een robot die auto’s maakt; het wordt niet moe, en is in staat om steeds hetzelfde truukje te doen, zonder fouten te maken. Het verschil is dat onze ‘robot’ geen auto’s maar administratieve websystemen bouwt.

Houdt u dus vooral deze site in de gaten, in de loop der tijd zal er hier meer informatie over verschijnen.

@twitter: No public Twitter messages.