• bezoek
  • mail
  • bel
  • tweet

Automating automation.

Innovatie door wetenschap. Daar plukt u de vruchten van!

Contact

Vragen of interesse? Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een email

Gebruiksvriendelijkheid

Nu, nadat we een jaar bezig zijn met ons RADOS platform, hebben we recentelijk meer de focus gelegd op gebruiksvriendelijkheid en workflow. Hoe snel ben je bij de data die je wilt hebben? Hoe gemakkelijk kun je ‘terug waar je vandaan kwam,’ en hoe (on)logisch is het invoeren van data?

Wat we hoorden van onze klanten heeft ons gestuurd naar het punt waar we nu zijn. Inmiddels betekent dit dat de demo-applicatie alweer wat verouderd is. Zodra de tijd het toe laat, zullen we een nieuwe versie op de site zetten, zodat de demo weer een helder beeld geeft van de mogelijkheden, en de look’n'feel van onze applicaties.

Wij danken de mensen die dagelijks met de applicaties werken voor hun kritische blik. Want bij je klanten moet je het op dit vlak natuurlijk zoeken!

Comments are closed.

@twitter: No public Twitter messages.