• bezoek
  • mail
  • bel
  • tweet

Automating automation.

Innovatie door wetenschap. Daar plukt u de vruchten van!

Contact

Vragen of interesse? Wij staan u graag te woord!

Stuur ons een email

Spin-off van de Universiteit Twente

Sytematic is sinds heden officieel een spin-off bedrijf van de Universiteit Twente (UT) uit Enschede. Dit houdt in dat wij kennis van de UT in de praktijk brengen. Omgekeerd betekent dit dat we kunnen blijven innoveren, waar onze klanten weer van profiteren door steeds slimmere bedrijfssoftwarepakketten.

De R&D die Sytematic uitvoert zal dan ook worden gedaan in samenwerking met de UT, bijvoorbeeld door het schrijven van wetenschappelijke publicaties, of het geven van gastcolleges. Sytematic is aangesloten bij de vakgroep Software Engineering, een vakgroep die zich net als wij vooral bezig houdt met de kwaliteit van software. De oprichters van Sytematic hebben in het verleden onderzoek gedaan aan de UT, op het gebied van nieuwe ontwikkelmethoden voor bedrijfsautomatisering.

Vanuit de UT ondersteunt dr. ir. Ivan Kurtev en zijn team van onderzoekers ons op het gebied van Model-driven Engineering, en zorgen wij ervoor dat de technologievraag vanuit het bedrijfsleven wordt voorgelegd aan de UT.

Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking, waarbij we van elkaar kunnen leren.

Comments are closed.

@twitter: No public Twitter messages.